ΑΡΧΙΚΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 ΠΙΣΙΝΕΣ

  ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

  ΥΓΡΑΕΡΙΟ

 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

   

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πολυτέλεια μιας πισίνας είναι πλέον δυνατότητα όλων και χαρακτηρίζει τη σύγχρονη μορφή διαβίωσης του ανθρώπου.

Με ένα προσιτό κόστος μπορούν όλοι να πραγματοποιήσουν το μικρό ή μεγάλο όνειρο τους.

Επίσης η ύπαρξη πισίνας σε επαγγελματικούς χώρους (αίθουσες δεξιώσεων-γάμων, ταβέρνες, καφέ- μπαρ, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα κτλ.) ανεβάζει το πρεστίζ του χώρου δίνοντας άλλο αέρα στην επιχείρηση.

Εσείς το ονειρεύεστε, εμείς το πραγματοποιούμε

Διαθέτουμε 3 βασικά σχήματα με εντυπωσιακό design, δεκάδες μοντέλα σε παραλλαγές των βασικών σχημάτων και με δυνατότητες επιπρόσθετων προσαρμογών. Άπειρες λύσεις και προτάσεις σε εξοπλισμό, αξεσουάρ. Βατήρες, αντιολισθητικές, σκάλες, επιχείλιες πλάκες, φωτισμός, καλύμματα, υδρομασάζ, και κάθε τι που προσθέτει αξία στην πισίνα σας. Καλύπτουμε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις για άνεση και πολυτέλεια, φροντίζοντας να ικανοποιήσουμε απόλυτα το προσωπικό σας γούστο.

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση...


ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ

 Στάδια κατασκευής προκατασκευασμένης πισίνας

 

 

 

Τιμοκατάλογος με σχέδια και βάθη 
Διαθέτουμε 3 βασικά σχήματα με εντυπωσιακό design, δεκάδες μοντέλα σε παραλλαγές των βασικών σχημάτων και με δυνατότητες επιπρόσθετων προσαρμογών. Άπειρες λύσεις και προτάσεις σε εξοπλισμό, αξεσουάρ. Καλύπτουμε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις για άνεση και πολυτέλεια, φροντίζοντας να ικανοποιήσουμε απόλυτα το προσωπικό σας γούστο.
Η κλασική γραμμή εναρμονίζεται πλήρως σε κάθε είδους διακόσμηση. Κύριο χαρακτηριστικό τα λιτά και στρογγυλά σχήματα της προσκαλούν τα παιδιά σε παιχνίδι και τους μεγάλους σε χαλάρωση. Με επιλογή κατασκευής επιπρόσθετης σκάλας μεγάλου μεγέθους. Αθλητικές πισίνες γα εκείνους που θέλουν να κολυμπούν κατά μήκος και επιζητούν και την ποιότητα σχεδιασμού. Ιδανικές για να συνδυάσετε τις χαρές της κολύμβησης με τη γοητεία της διακόσμησης. Το μοντέρνο σχήμα της, εμπνευσμένο από φυσικές φόρμες του πυρήνα ενός αμυγδάλου, γοητεύει με την απλότητα των ασύμμετρων καμπυλών της.

Κάντε κλικ στις εικόνες για τεχνικά χαρακτηριστικά...

 

RT Data© 2008  Melo.gr  -  All Rights Reserved.  Design by Valentine floral creations Development by Imathia1.gr  Web Hosting by ART Data