ΑΡΧΙΚΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 ΠΙΣΙΝΕΣ

  ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

  ΥΓΡΑΕΡΙΟ

 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

      ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

Μετά από έρευνες και μελέτες αρκετών ετών βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε
τις νέες προκατασκευασμένες πισίνες - spa. 

Η εταιρεία μας απέκτησε αυτή τη δυνατότητα βάση της συνεργασίας της με εταιρεία
ASTRAL Ισπανίας, την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της κατασκευής πισινών.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ: 

Η εταιρεία μας ξεκίνησε και κατασκεύασε την πρώτη κολυμβητική δεξαμενή διαστάσεων 10Χ25 μέτρων το 1996 στο χώρο της θερινής Λ.Α.Φ. Βέροιας στις Βαρβάρες. Ακολούθησαν πολλές μικρές και μεγάλες κατασκευές πισινών τόσο για ιδιωτική χρήση, όσο και για επαγγελματική (όπως το κλειστό κολυμβητήριο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ι. Σαφαρίκα- Ι. Μπαρμπαρούση) στη Βέροια. (φωτο κάτω δεξιά)

Πολλές από τις κατασκευές μας είχαν και ειδικό χαρακτήρα (υδρομασάζ- κέντρα υδροθεραπείας και φυσικής αποκατάστασης, υδρομασάζ σε γυμναστήρια, κτλ.)

Επίσης η εμπειρία των 12 και πλέον χρόνων, γέννησε ιδέες πρωτότυπες που αφορούν τη διακόσμηση αλλά και την έξυπνη διαχείριση του ανακυκλούμενου νερού, με εφαρμογές σε καταρράκτες, σιντριβάνια, κουρτίνες νερού κτλ.


Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: 

Η πρώτη προκατασκευασμένη πισίνα τεχνολογίας ASTRAL στήθηκε πρόσφατα σε ιδιόκτητο μέρος ώστε να δοκιμαστεί και να εκτεθεί στους ενδιαφερόμενους. Τα αποτελέσματα κρίθηκαν απόλυτα ικανοποιητικά αν σκεφτεί κανείς ότι περιορίζεται και το κόστος κτήσης στο 1/3 σε σχέση με τις συμβατικές πισίνες που επίσης κατασκευάζουμε.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:

Το μέλλον στην δόμηση οδηγεί σε κατασκευές φιλικές στο περιβάλλον και τους ανθρώπους για του οποίους κατασκευάζονται.


ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ: 

Θέλουμε να δώσουμε σε κάθε πελάτη την ευκαιρία να αποκτήσει μια πισίνα γρήγορα και με χαμηλό κόστος.8 λόγοι για να αποκτήσετε μία προκατασκευασμένη πισίνα

1. Αναβαθμίζει το χώρο σας
2. Δροσιά το καλοκαίρι
3. Άθληση - κολύμβηση σε καθημερινή βάση
4. Ελεγχόμενη ποιότητα νερού.
5. Πολυτέλεια.
6. Χαλάρωση.
7. Υδροθεραπεία
8. Χαμηλό κόστος κατασκευής

 

  

RT Data© 2008  Melo.gr  -  All Rights Reserved.  Design by Valentine floral creations Development by Imathia1.gr  Web Hosting by ART Data